Merkbescherming

Cyberclaims - Protect your brand before it's too late

Voorkom en bestrijd cyberaanvallen met de beste merkbeschermingsdienst

We weten allemaal dat cyberaanvallen frustrerend kunnen zijn, waardoor Uw intellectueel eigendom en handelsgeheimen relatief bloot komen te liggen.

Bent U het zat om gefrustreerd te moeten toezien hoe al Uw harde werk door cybercriminelen wordt afgepakt? Of hebt U het gevoel dat Uw digitale middelen niet goed beschermd zijn?

Maak U zich geen zorgen meer, want de merkbeschermingsdiensten van Cyberclaims zorgen voor de veiligheid van Uw digitale middelen en intellectuele eigendom.

Het is misschien interessant om te weten dat het onbeschermd houden van Uw merk gelijk staat aan potentieel merkmisbruik, daarom moet U leren wat merkbescherming inhoudt en hoe Cyberclaims deze vitale dienst aan U kan leveren.

Overzicht :

 • Introductie tot merkbescherming
 • Verschillende soorten van merkmisbruik
 • De risico’s van het niet beschermen van Uw merk
 • Methoden en Hulpmiddelen
 • Waarom U Cyberclaims nodig heeft om te helpen met het beschermen van Uw merk

Wat is Merkbeveiliging?

Merkbescherming is het beschermen van de gegevens en intellectuele eigendom van ondernemingen en de bijbehorende merken tegen ransomware, namaak, schending van het auteursrecht en algemene ongevaren.

Merkbescherming kan niet genoeg worden benadrukt, omdat het niet alleen voorkomt dat de onderneming haar middelen verliest, maar ook de reputatie van de onderneming beschermt.

Verschillende soorten van merkmisbruik

Merkmisbruik kan zich voordoen in verschillende vormen, waarbij een derde partij inbreuk maakt op de persoonlijke informatie van een merk en deze voor eigen gewin gebruikt.

Het kan zijn in de vorm van :

 • Namaak
 • Kwaadaardige websites
 • Diefstal van intelectueel eigendom
 • Imitatie
 • Auteursrechtpiraterij

De risico’s van het niet beschermen van Uw merk

Zoals de meeste waardevolle activa, zijn er talloze risico’s wanneer U nalaat veiligheidsmaatregelen te nemen om Uw intellectuele en digitale eigendommen te beschermen. Als U Uw digitale activa niet beschermt, kan dat leiden tot :

 1. Verspillen van waardevolle tijd. In een poging om namaakverkopers te bestrijden of te snappen, wat eigenlijk een fulltime baan is, besteedt U kostbare tijd die U zou kunnen investeren in de promotie van Uw merken.
 2. U riskeert de reputatie van Uw merk te verliezen. Namaakmerken met hun slechte beoordelingen zullen veel negatieve gevolgen hebben voor de reputatie van Uw merk. Nu dit is vastgesteld, moet U weten wat er voor Uw merk op het spel staat.
 3. Geen enkel bedrijf zou met Uw merk willen samenwerken.
 4. U riskeert vertrouwde klanten te verliezen.

Methoden en Hulpmiddelen

Bij Cyberclaims, werkt ons team van deskundige merkbeschermers met:

 • Keyword monitoring
 • Image recognition
 • Machine learning
 • Slimme gebruikerservaring om ervoor te zorgen dat onze klanten genieten van merkbescherming op zijn best.

Keyword monitoring gebruikt bots om te zoeken naar kwaadaardige websites en toegang te krijgen tot potentieel gevaarlijke links, waarbij wordt gezocht naar vermeldingen met behulp van trefwoorden die eigen zijn aan Uw merk.

Image recognition; Met deze software wil Cyberclaims online afbeeldingen en objecten analyseren en afbeeldingen detecteren die de reputatie van Uw merk kunnen bedreigen.

Machine learning is een ander instrument dat bij Cyberclaims wordt gebruikt om overeenkomsten in informatie en gegevens op te sporen.

Waarom Cyberclaims?

Bij Cyberclaims, bieden wij Uw merk geavanceerde oplossingen. De dienst die wij aanbieden, voorkomt merkaanvallen voordat ze van start gaan en helpt de schade van reeds gelanceerde aanvallen te beperken.

Met de recente toename van merkimitaties, kunnen sommige dubieuze websites Uw privégegevens stelen zonder dat U het weet. Cyberclaims beschikt over geavanceerde software en een ervaren team dat de veiligheid van Uw vertrouwelijke informatie kan garanderen.

Cyberclaims helpt Uw e-mail gateways te beschermen door Uw e-mail te vergrendelen met een uiterst geëncrypteerde sleutel. Dit zal phishing en schadelijk misbruik voorkomen.

Bescherming van Uw merkreputatie zorgt ervoor dat we ransomware en namaak voorkomen. Bij Cyberclaims begrijpen we wat er nodig is om een merk op te bouwen en te zien groeien, en we zijn toegewijd om onze klanten de beste merkbeschermingsdiensten aan te bieden.

Raadpleeg ons nu bij Cyberclaims om U te helpen Cybersquatters & Look-alike Websites die misbruik maken van Uw Merk & Handelsmerk te verwijderen. Met de dienst van Cyberclaims kunt U merkinbreuken efficiënt monitoren en namaakwinkels identificeren.

Aangezien elk merk beschermd moet worden, levert Cyberclaims de meest efficiënte en effectieve service die gepaard gaat met de grootst mogelijke klanttevredenheid. Cliënten zijn van groot belang en gaan voor alles.

Ben je het slachtoffer geworden van Crypto Scams? Wij kunnen u helpen uw activa te traceren en te bevriezen! Handel nu!

© CyberClaims Copyright 2023 || Mogelijk gemaakt door Transparent Business Solutions B.V.