Crypto- Currency

With our expertise and forensic software, we identify the flow of cryptocurrencies through address chains and potentially help victims of cyber fraud recover the lost amounts.

Cryptocurrency tracing gecertificeerde onderzoeker

Betalingen verrichten met cryptocurrencies betekent niet dat Uw transacties volledig beschermd zijn tegen de klauwen van internetfraudeurs.

Weet U dat er bepaalde manieren zijn waarop de identiteiten van personen die aan specifieke cryptocurrency wallets zijn gekoppeld, worden blootgesteld?

U bent slachtoffer van cyberfraude, en U kunt niet stoppen met uzelf de schuld te geven dat U bent opgelicht? Dit is niet Uw schuld, want U moet nog ontdekken en onderzoeken wat cryptocurrency tracing inhoudt.

Dit stuk zal alles verkennen wat U moet weten over het traceren van cryptocurrency, het belang ervan, en het beste bedrijf dat deze dienst aanbiedt.

Laten we er meteen in duiken :

 • Intoducting tot cryptocurrency tracing.
 • Wie is een cryptocurrency-gecertificeerde onderzoeker?
 • Wanneer heeft iemand de diensten  nodig van een cryptocurrency tracing gecertificeerde onderzoeker?
 • Hoe is dit überhaupt mogelijk? Welke technieken worden toegepast?
 • Waarom Cyberclaims het juiste bedrijf is voor Uw cryptocurrency tracing diensten

Over cyptovaluta opsporing

Dit is een onderdeel van het onderzoeksproces om cryptocurrencies terug te krijgen die zijn verkregen via online hacken, diefstal, fraude en andere afpersingsconstructies, door deze activiteiten te traceren op de blockchain.

Cyberclaims maakt gebruik van een technologie die wordt aangedreven door ’s werelds toonaangevende cryptocurrency inlichtingen en blockchain analytics om diepe inzichten te leveren in het traceren van cryptocurrency en de witwasrisico’s van virtual asset service providers.

Via ons team van gecertificeerde onderzoekers, bieden wij de beste cryptocurrency opsporingsdiensten voor :

 • Advocatenkantoren
 • Cryptocurrency handelaren
 • Investeerders in digitale activa
 • Toezichthouders
 • Wetshandhavingsinstanties
 • Slachtoffers van online fraude

Wie is een Cryptocurrency tracing gecertificeerde onderzoeker, en wat doen ze?

Een cryptocurrency tracing gecertificeerde onderzoeker is een gecertificeerd expert met een zeer brede kennis van de blockchain. Deze gecertificeerde onderzoeker maakt gebruik van een risicogebaseerde aanpak om de bron van blockchainfondsen op te sporen en cryptocurrency-transacties te de-anonimiseren met behulp van cryptocurrency forensische tools.

Een cryptocurrency tracing gecertificeerd onderzoeker biedt de volgende diensten :

 • Het traceren van de bron van blockchainfondsen en het de-anonimiseren van cryptocurrency-transacties met forensische tools voor Bitcoin en Ethereum (of blockchain).
 • Snelle inschatting van het risico dat verbonden is aan transacties met cryptocurrency en digitale activa.
 • Verbetering van de efficiëntie en doeltreffendheid van forensische blockchainonderzoeken.

Wanneer heeft men de diensten nodig van een gecertificeerde cryptocurrency tracing onderzoeker?

De dienst van een gecertificeerde cryptocurrency tracing onderzoeker is nodig zodra U begint te vermoeden dat onbevoegden toegang hebben tot Uw beveiligde crypto portefeuilles en digitale activa.

Bovendien is het ontvangen van meldingen van transacties waarvoor U nooit toestemming hebt gegeven, een indicatie dat U onze service nodig hebt.

Hoe is dit überhaupt mogelijk? Welke technieken worden toegepast?

Om deze taken uit te voeren, is Cyberclaims gespecialiseerd in het traceren van de volgende soorten informatie die van groot nut kunnen zijn voor de onderzoekende eenheid :

Cluster analyse

Clusteranalyse is een methode om blockchaingegevens te de-anonimiseren door verschillende wallets van dezelfde gebruiker aan elkaar te koppelen. Dit maakt het ook mogelijk te bepalen of een van de gekoppelde adressen een UTXO heeft.

Attributiegegevens

Dit zal de onderzoeksprocessen helpen door het analyseren van eigendomsattributie-informatie voor talrijke accounts, ook met het oog op het de-anonimiseren van blockchain-adressen.

Dagvaardingsdoelen

Hierdoor kunnen alle cryptocurrency bedrijven die voldoen aan de Anti-Money Laundering (AML) en Know Your Customer (KYC) regelgeving identificerende informatie krijgen voor hun klanten die wallet adressen bezitten.

Andere soorten informatie die door Cyberclaims worden opgespoord en die de onderzoeksprocessen kunnen helpen bespoedigen, omvatten :

 • In kaart brengen van transacties
 • Ip adressen
 • Totale transactie

Waarom Cyberclaims de juiste keuze is voor Uw cryptocurrency tracing diensten

Cyberclaims heeft ruime ervaring in zaken met betrekking tot diefstallen en oplichting van cryptocurrency.

De aanpak van cryptocurrency-gerelateerde fraude hangt uitsluitend af van het niveau van technische verfijning dat wordt toegepast door de partij die bij de zwendel betrokken is.

Wij kijken ook naar de mate waarin deze cybercriminelen hun identiteit verbergen.

Onze ultramoderne software stelt ons in staat de risico’s met betrekking tot cryptoportefeuilles te identificeren, de uitbetalingspunten te identificeren en precies te bepalen waar de fondsen naartoe werden gestuurd en van waaruit ze werden uitbetaald.

Wij helpen slachtoffers van oplichting bij het traceren van cryptocurrencies die naar de frauduleuze entiteiten zijn verzonden, identificeren de uitbetalingspunten, verbinden de punten en helpen U mogelijk de verloren bedragen terug te krijgen.

Neem nu contact op met Cyberclams en zie hoe al Uw verbeurdverklaarde cryptocurrencies en digitale activa worden teruggevorderd op de meest effectieve en efficiënte manier.

Ben je het slachtoffer geworden van Crypto Scams? Wij kunnen u helpen uw activa te traceren en te bevriezen! Handel nu!

© CyberClaims Copyright 2023 || Mogelijk gemaakt door Transparent Business Solutions B.V.