Cyberclaims ensures your website is secured and protected

Website forensisch onderzoek

Website forensisch onderzoek

Gezien de wereldwijde toename van cybercriminaliteit, wordt computer forensisch onderzoek steeds belangrijker om te voorkomen dat deze onethische activiteiten de reputatie van bedrijven en merken vernietigen.

Wat is forensisch onderzoek van websites?

Forensisch onderzoek van websites valt onder de brede paraplu van forensisch onderzoek van computers en internet en de daarmee gerelateerde aspecten. Meestal gaat het om het terughalen van gestolen websites en het terughalen van bewijsmateriaal dat op computers en mobiele telefoons is verborgen.

Het kan ook worden omschreven als het onderzoeken van criminele activiteiten die op Uw website hebben plaatsgevonden of nog plaatsvinden. Het voet een grondige analyse uit van de oorsprong, inhoud, patronen en transmissiepaden van webpagina’s, e-mailgateways, webserverscripts, browsergeschiedenis en headerberichten.

Door de onbeperkte toegankelijkheid van de meeste websites is er weinig of geen beveiliging om ze te beschermen tegen cyberaanvallen die heel goed potentieel gevaarlijk kunnen zijn.

Website forensisch onderzoek is een groot veld met verschillende takken. Enkele van de verschillende takken van forensisch onderzoek van websites zijn :

 • Forensisch onderzoek van netwerken
 • Het is een tak van forensisch onderzoek van websites die hoofdzakelijk gebaseerd is op toezicht op en onderzoek van computernetwerkverkeer om waardevolle informatie en juridisch bewijs te verzamelen.

 • Forensisch onderzoek van malware
 • Deze tak is gespecialiseerd in het opsporen van kwaadaardige codes, wormen, virussen, enz.

 • Forensisch onderzoek van schijven
 • Deze tak houdt zich bezig met het verkrijgen van essentiële informatie uit verschillende opslagmedia door te zoeken in actieve of verwijderde bestanden.

 • Forensisch onderzoek van email
 • Het betreft het onderzoeken en terugvinden van e-mails, met inbegrip van verwijderde e-mails en contactpersonen.

 • Forensisch onderzoek van mobiele telefoons
 • Dit betreft het onderzoek van mobiele apparatuur. Het helpt bij het herstellen van telefoon- en SIM-contacten, oproeplogs, inkomende en uitgaande SMS/MMS, audio, video’s, enz.

  In het ongelukkige geval van aantasting van Uw digitale apparatuur, helpt Cyberclaims U bij het identificeren, behouden, herstellen en analyseren van Uw digitale informatie. Wij verzekeren U dat Uw merk extra versterkt is in geval van een cyberaanval.

  Bij Cyberclaims gebruiken we een verscheidenheid aan geavanceerde benaderingen en geavanceerde forensische software om Uw digitale informatie te bewerken, zodat deze toelaatbaar is in de rechtbank.

  Wat doet Cycberclaims anders

  Wij bieden uitzonderlijke service in digitaal forensisch onderzoek naar elektronische apparaten om cybercriminaliteit op te lossen.

  Met onze geavanceerde forensische apparatuur zorgen wij ervoor dat Uw website adequaat beveiligd en volledig beschermd is. Wij kunnen digitale informatie van elk bekend digitaal apparaat onderzoeken en terughalen.

  Ons team van deskundigen heeft overwogen hoe delicaat digitale informatie kan zijn en is met volledig betrouwbare methoden gekomen om zowel persistente als vluchtige gegevens vast te leggen en hun integriteit te bewaren.

  Naarmate de wereld zich verder ontwikkelt, worden cyberaanvallen complexer met veel complexiteiten. Bij Cyberclaims zijn we blij te kunnen zeggen dat we niet nalaten ons snel aan te passen aan eventuele veranderingen. Wij beschikken over de capaciteit en de vaardigheden om alle soorten digitaal bewijsmateriaal te achterhalen om cyberdreigingen en mogelijk schadelijke software op te sporen.

  Waarom Uw merk cyberclaims voor forensische onderzoek van websites nodig heeft

  Uw organisatie laten beschermen door Cyberclaims is een investering op lange termijn. Hiermee zorgt U ervoor dat Uw onderneming volledig is beschermd in geval van digitale aanvallen.

  Ons team van professionals zou deze cyberaanvallen met de meest geavanceerde en verfijnde methoden die beschikbaar zijn in digitaal forensisch onderzoek. Dit zou ervoor zorgen dat alle verloren informatie en gegevens in hun oorspronkelijke staat worden teruggevonden en dat de bestaande gegevens op passende wijze worden beveiligd.

  Wij implementeren onze duurzame aanpak via een reeks stappen :

  • Verzamelen van digitaal bewijs
  • Goed onderzoek en inspectie
  • Analyseren van de data

  Wij bieden ook advies aan werknemers over het gebruik van onze gebruiksvriendelijke digitale handleidingen, waarin zij worden voorgelicht over een aantal essentiële aspecten van de beveiliging van digitale werkplekken. Hiermee zijn Uw werknemers veiliger en ontwikkelen ze een betere werkethiek.

  In het geval dat de opgevraagde gegevens als bewijsmateriaal moeten worden gepresenteerd tijdens rechtszittingen, organiseert Cyberclaims de benodigde middelen en begeleidt U op verzoek om U gemak en efficiëntie te bieden.

  Het belang van een duurzame digitale forensische dienst voor elk waardevol merk kan niet genoeg worden benadrukt.

  Bij Cyberclaims streeft ons team van forensische wetenschappers naar de implementatie van onze kernwaarden: het leveren van kwaliteit boven kwantiteit.

  Cyberclaims behoudt haar belofte om Uw onderneming duurzaam, efficiënt en uitstekend van dienst te zijn, waarvan U ook in de komende jaren de vruchten zult plukken.

  Ben je het slachtoffer geworden van Crypto Scams? Wij kunnen u helpen uw activa te traceren en te bevriezen! Handel nu!

  © CyberClaims Copyright 2023 || Mogelijk gemaakt door Transparent Business Solutions B.V.