Cyberclaims - Protect your website from online attacks

Website Takedown

Website Takedown

Met de toenemende vooruitgang in de digitale ruimte is er geen twijfel over de onoverkomelijke voordelen die het internet biedt, maar in recente tijden zijn de nadelen groter dan de voordelen.

Wat is website takedown?

Website takedown omvat alle acties die erop gericht zijn kwaadaardige sites en phishing-websites uit de lucht te halen. Het is een proces waarbij inbreukmakende domeinen en websites van het internet worden verwijderd.

Wanneer websites individueel worden verwijderd, wordt veel tijd gestoken in het opsporen en analyseren van deze kwaadaardige domeinen, wat zeer tijdrovend kan zijn.

Cybercriminelen hebben vele technologische benaderingen bedacht om handhavingsinspanningen te omzeilen, maar met de Cyberclaims website takedown service schakelen wij automatisch nepwebsites uit door hiaten in de websiteportefeuille te detecteren en te identificeren. U kunt deze kwaadaardige websites gemakkelijk opsporen en melden met behulp van onze geavanceerde technologie.

Met de bedoeling Uw content te stelen om verkeer om te leiden dat normaal gesproken naar Uw website zou komen, namaakproducten van Uw merk te verkopen en zelfs phishingsites te maken om de persoonlijke en financiële gegevens van Uw klanten te stelen, bezoedelen deze cybercriminelen de reputatie van Uw merk en zorgen ze er zo voor dat U het vertrouwen van Uw klanten verliest.

Hoe onze website takedown oplossing Uw bedrijf veilig kan houden

Detectie van valse websites via zoekmachine- en database-analyse: Cyberclaims website takedown oplossing scant en analyseert zoekmachines en website databases om nep websites op te sporen en te rapporteren.

Dit houdt in dat deze nepwebsites en -domeinen worden opgespoord op :

  • Zoekmachines
  • Website databases
  • Sociale media en verwante software

Het rapporteren en inschakelen van de Domain Takedown :

Voorkom herhaaldelijke inbreukmakers door hun identiteit te achterhalen en informatie te gebruiken om juridische stappen te ondernemen. Zo kan worden voorkomen dat er met Uw intellectuele eigendom wordt geknoeid en dat deze vervolgens waarde verliest.

Bij Cyberclaims gebruiken we bots om deze kwaadaardige sites effectief te zoeken en op te sporen. Wij vertrouwen ook op deze bots om ons te voorzien van actuele gegevens over inbreuken. Zodra deze inbreuken zijn gedetecteerd, kunnen ze automatisch worden gevalideerd en als merkimpersonatie-inbreuken worden bestempeld, zodat onmiddellijk actie kan worden ondernomen.

Een phishing-website en wat het doet met Uw bedrijf

Een phishing-website heeft meestal de naam en het uiterlijk van een originele website. Deze websites zijn gemaakt om legitieme bedrijven na te bootsen en klanten te misleiden door hen te laten geloven dat zij de officiële website bezoeken. Wanneer nietsvermoedende klanten deze valse websites bezoeken, delen zij zonder het te weten hun inloggegevens, kredietkaartgegevens en andere persoonlijke gegevens. Oplichters kunnen deze valse websites ook gebruiken om namaakproducten te verkopen. Soms zijn deze websites of domeinen zo ontwikkeld dat ze schijnbaar moeilijk op te sporen lijken te zijn.

Bij Cyberclaims houden wij Uw merknaam in de gaten om verdachte domeinen op te sporen die zich mogelijk voordoen als Uw merk en schakelen deze uit. Wij streven ernaar een standaard van excellentie te handhaven en U toch een duurzame service te bieden die Uw merk beschermt.

Onze methodologieën en technieken beantwoorden voortdurend aan de normen van onze klanten en onze werkethiek ademt perfectie. Uw merk laten beveiligen door Cyberclaims is Uw eerste kans op intellectuele en financiële zekerheid voor Uw merk. Neem nu contact met ons op bij Cyberclaims, en U zult er geen spijt van krijgen

Ben je het slachtoffer geworden van Crypto Scams? Wij kunnen u helpen uw activa te traceren en te bevriezen! Handel nu!

© CyberClaims Copyright 2023 || Mogelijk gemaakt door Transparent Business Solutions B.V.